Activiteiten

 

Op het bospark en in de nabije omgeving van By Roots Tinyhouse zijn tal van activiteiten voor jong en oud.

 

Vanuit By Roots Tinyhouse loop je zo vanaf het bospark het bos in. Ga voor een avontuurlijk (onverhard) pad met heuveltjes dwars door het bos of loop op een verhard pad richting de Zandenplas (+/- 15 min): een zwemplas met fijn zandstrand, lig- en speelweide en in de zomer is de kraam met friet/ijs open.

 

In 15 minuten wandel je naar het centrum van Nunspeet waar tal van winkels en restaurants te vinden zijn. Tevens is het station van Nunspeet te bereiken op slechts 15 minuten lopen. Nog 20 minuutjes met de trein en je bent in Zwolle!

 

 

Op het bospark zijn skelters beschikbaar waarmee je over de kleine heuveltjes op het bospark kunt racen, er is een speeltuin met waterpomp en bij de receptie kun je allerlei buitenspelen of manden met bordspellen, stripboeken en activiteiten lenen. Even geen zin om buiten te spelen: Maak je eigen bioscoop met de beamer in het tinyhouse!

 

Via de receptie van het bospark kun je fietsen huren: huur bijvoorbeeld eens een tandemfiets met kinderzit voor, een elektrische bakfiets met maxi-cosi drager of een mountainbike.

Activiteiten op de Veluwse natuur

In de natuur van de prachtige Veluwe zijn tal van buitenactiviteiten te beleven. Voor zowel volwassenen als kinderen hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet. Van een fikse wandelroute naar Het Verscholen Dorp tot het opdoen van een stoot adrenaline in een klimbos. Neem maar eens een kijkje bij onze suggesties Activiteiten op de Veluwse natuur.

Go-kids Veluwe

Wil je meer tips om te weten te komen wat er in de omgeving te doen is voor kinderen?

Check dan Go-Kids Veluwe! Zij geven een uitgebreid overzicht van actuele activiteiten in de regio.

Musea op de Veluwe

In de omgeving van By Roots Tinyhouse vindt je diverse musea die niet alleen leuk zijn voor volwassenen maar ook vind je er vaak voor kinderen speciale workshops, speurtochten of andere manieren om kennis te maken met het museum. Voor ideeën kijk je bij onze Musea op de Veluwe.

Pretparken

In de omgeving van By Roots Tinyhouse liggen tal van pretparken waar je je hele dag mee kunt vullen. Kijk maar eens bij onze suggesties voor Pretparken.

 

Slecht weer activiteiten

 

Als het weer wat minder is vindt je tal van leuke activiteiten in de omgeving van By Roots. Je kunt je  in het huisje prima vermaken met de beamer, spelletjes spelen of heerlijke hapjes bakken. Zoek je toch een activiteit buiten het bospark? Check dan eens onze Slecht weer activiteiten 

Sauna’s

Zwaluwhoeve in Hierden;

Veluwse Bron in Ernst;

Saunadrome in Putten;

Thermen Bussloo in Voorst.

Weekmarkten, braderieën en andere evenementen

Kijk voor Nunspeet op Evenementenkalender Nunspeet of op de agenda van VVV Nunspeet.

 

In Elburg vinden ook regelmatig evenementen plaats die je kunt terugvinden in de Evenementenkalender Elburg.

 

Voor Harderwijkse markten en evenementen kun je kijken op Evenementenkalender Harderwijk.