Even voorstellen

Wat leuk dat je onze website bezoekt! We verwelkomen je graag binnenkort in ons tinyhouse: By Roots. We delen ons plekje in de natuur – waar we tot rust komen, genieten en inspiratie opdoen – graag met jullie.

 

Wij zijn Robbert Paul en Ottelien en samen met onze 3 kinderen wonen we in Breda, een bourgondische, bruisende stad. In het stadsleven voelen we ons heerlijk, maar de afwisseling met de natuur doet ons goed. De rust, ontspanning en vrijheid die wij in de bossen ervaren, geven ons een gevoel van in balans zijn. Terug naar je roots, met je voeten op de Veluwse grond, vertragen, verstillen en gewoon… zijn. Daar hebben we een plekje voor gecreëerd en nodigen we jullie uit: By Roots Tinyhouse.

By Roots is een samenvoeging van onze namen: RObbert Paul & OTtelien’s Tinyhouse.

 

Ons tinyhouse is zo gebouwd en ingericht zoals wij het fijn zouden vinden om er een heerlijk verblijf te hebben in zowel warme als koude dagen.

 

Op een plek, onder de bomen en met vrij uitzicht, in Nunspeet hebben we ons tinyhouse gebouwd waarbij je zo de Veluwe op loopt. Een plek om zelf van te genieten, maar ook om te delen.

 

Voel je welkom, voel je thuis,

 

Liefs,
Robbert Paul & Ottelien