Reserveren

Beleef je eigen By Roots moment op de Veluwe!

Beschikbaarheid

De kalender toont enkel de beschikbaarheid van het tinyhouse. Om de prijs te bekijken selecteer je in de reserveringsmodule de datum van aankomst, vertrek en het aantal personen en druk op zoek. Het minimum verblijf is 2 nachten.

Kosten

Bij de prijs die zichtbaar wordt is, naast het verblijf, inbegrepen:
– Eindschoonmaak
– Bedlinnen, inclusief opgemaakte bedden bij aankomst
– Parklasten en toeristenbelasting
– Gebruik van basics (afwasmiddel, schuurspons, vaatdoek, lucifers, waxinelichtjes, vuilniszakken, aluminiumfolie, bakpapier, boterhamzakjes, olijfolie, peper, zout, shampoo, bodywash en handzeep)
– WIFI

Annuleringsvoorwaarden

Bij een annulering meer dan 60 dagen vóór ingangsdatum is geen annuleringsvergoeding verschuldigd. Bij een annulering van 60 tot 30 dagen vóór ingangsdatum is een annuleringsvergoeding van 50% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Bij annulering van 30 dagen of minder vóór ingangsdatum is een annuleringsvergoeding van 100% van de overeengekomen prijs verschuldigd

Overige informatie

– Ons tinyhouse heeft 2 slaapkamers en is geschikt tot maximaal 5 personen: 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed (160×200) en 1 slaapkamer met een 3-persoonsstapelbed (80×200). Hier is eventueel ruimte voor een kinderbedje.
– Aankomst vanaf 15.00 uur.
– Vertrek uiterlijk om 10.00 uur.
– De boeking is na betaling bevestigd. Onder voorbehoud van wijzigingen.
– Roken is niet toegestaan.
– Huisdieren zijn helaas op het gehele bospark niet toegestaan.

Reserveer hieronder met de reserveringsmodule

Heb je vragen over je reservering? Neem dan contact met ons op!