Slecht weer activiteiten

 

Indoor speeltuin Kok Experience

Een binnenspeelparadijs in Harderwijk. Urenlang speelplezier. Met unieke kindertrein en speciale peuterhoek.

 

Binnenspeeltuin de Tol

Klauteren, glijden, springen en voetballen. Het kan hier allemaal in Nunspeet. Er is een mega grote glijbaan, een elastieken klimtoren, trampolines en natuurlijk een panna veld voor de voetballers. Voor de kleintjes is er een speciaal peutertoestel met ballenbak, softplay gedeelte en een glijbaantje.

 

Bosbad Putten

Een subtropisch (binnen- en buiten-) zwembad met wildwaterglijbaan.

 

Zwembad de Brake in Nunspeet

Het sport- en recreatiecentrum “de Brake” is een multifunctioneel centrum met een 25 meter bad, een subtropisch recreatiebad, 6 volledig geautomatiseerde “glow in the dark” bowlingbanen, een partycentrum, zonnestudio met 3 zonnebanken en twee sporthallen.

In het subtropisch zwemparadijs bieden zij u drie spectaculaire glijbanen, een Turks stoombad, jetstreams, hot wirlpool kruidenbaden, zwemfeestje etc. Kortom “Plezier voor jong en oud”. Voor de banenzwemmers staat het 25 meter bassin tot uw beschikking.

 

Veluvine Nunspeet

Theater en filmhuis in Nunspeet.

 

Heinen Delfst Blauw

Bij Heinen Delfst Blauw in Putten kun je een rondleiding door de fabriek krijgen en daarna een workshop om je eigen Delfst blauwe tegel te beschilderen. Voor alle leeftijden!

 

Street Jump Apeldoorn

Bij het indoor trampolinepark in Apeldoorn kan je rekenen op uren springplezier. Daarnaast hebben zij ook een luchtkussenpark welke gratis is voor alle bezoekers van StreetJump Apeldoorn.

 

Fun Zone Zwolle

Leef je uit in de verschillende area’s en laat je coolste tricks zien in het trampolinepark!

 

Batavia Stad

Een dag shoppen in Batavia stad outlet center.